Karlsson, Gun

Northernlight writers

Gun Karlsson

 

Reikimaster, healer, fotograf

 

Ett av mina stora intressen har under många år varit fotografering. Otaliga vandringar med min kamera i släptåg i Moder Jords vackra natur, har gett mig kontakt med naturens, livets och min Själs innersta väsen. Naturen har kärleksfullt talat till mig och min blick har sett symboler inom och bortom det synliga spektrumet, när jag ödmjukt betraktat skönheten i den vy som uppvisades för mig och som mitt öga drogs till. Med kamerans hjälp har jag försökt fånga skönhetens och budskapets essens.

Närkontakt med Moder Jord

 

För mig har det varit en underbar inre och yttre resa när jag med kamerans hjälp fångade upp skönheten i Moder Jord natur och vad hon ville jag skulle förmedla till läsarna. När jag tittade på fotona visste jag vilka ord som skulle komma i pränt om livets andliga djup, om syftet med vår livsresa.

 

Ekonomiskt känns det väldigt tufft att vara en ny författare när man redan har en ansträngd ekonomi. Många, många obetalda timmar går åt att färdigställa materialet, pengar måste till för tryckning av boken och så vidare. Det borde finnas någon fond man skulle kunna söka pengar från till bokprojekt. Jag känner många människor med väldigt små marginaler, sjukskrivna, sjukpensionärer som skriver och skulle vilja ge ut sina böcker, men ekonomin stoppar!

 

Gun's bästa skrivartips!

  • Andvänd hjälpmedel för att få fram dina ord.
  • Om du tycker att ekonomin är ett stort hinder på din väg att bli författare, kolla upp vilken hjälp som går att få. Ingenting är omöjligt!

 

 

Copyright Siljans Måsar Förlag © All Rights Reserved

 

Köp Närkontakt med Moder Jord här!