Kiviranta, Sari

Northernlight writers

Änglavingar

 

Ja varför skrev jag Sari Kiviranta en bok? En bra fråga! Jag som är en helt vanlig person och som aldrig ens tänkt den tanken tidigare. En dag tog min vanliga väg slut, vägen som lönehäxa på ett kontor och arbetsrelaterade småvägar funkade inte mer för kroppen sa stopp - kan inte mer.

 

Med kroppen som vägvisare hittade jag en annan väg så småningom - Vägen till mitt eget hjärta. Jag hittade tilliten och tron på att vägen jag nu går, ger både mig och andra nycklar inför vår livsresa. Orden kom, de forsade som en vild bäck genom mig och ur mig och de ska även till Dig. Läs och ta emot gåvan som orden ger. En dag kom de där orden om att alla ord ska ut, en bok ska det bli och även namnet kom där. Jobbade mycket under denna period med mina egna tankar för trots allt tror man ju att de som skriver är speciella supermänniskor som är menade att skriva medan jag är menad att ta del och läsa...inte att tillföra....

 

Boken Änglavingar vårdades och mognade i tanken för att sedan komma ut och slås upp som en vacker blomma närhelst man behöver för tröst, styrka, kärlek och ljus. Just det där att bara våga, att ha tillit och att bara göra. Inga förberedelser hade jag... bara mentalt och resten ordnas kärleksfullt av detta underbara förlag som jag vägleddes till. Och här är jag med en fantastisk bok i min hand : Änglavingar!

 

Fortsätter på min Väg... hoppas Vi ses!

Sari's bästa skrivartips!

  • Ta emot gåvan som orden ger.
  • Våga, ha tillit och bara gör!

 

 

 

Köp Änglavingar här!

 

Copyright Siljans Måsar Förlag © All Rights Reserved

Sari Kiviranta

Sari kommer från Dalarna och befinner sig mitt i livet. Hon letade verktyg för att hantera sin smärta i kroppen och fann en meditationsnyckel. När hon gjorde sin första meditation fick hon ett helt oväntat besök! Det blev början till en helt otrolig och utvecklande resa, som fortfarande pågår.

 

"Ord och bilder flödar och jag försöker våga släppa kontrollen för att låta

 

det ske som sker. Även trummans ljud vibrerar, och allt detta som flödar

 

vill hjälpa att hela. Ljus och Kärlek från energier att dela."

 

Sari