Minerva-Li, Louise

Northernlight writers

Louise Minerva-Li

Louise Minerva-Li; fil kand, drömterapeut, författare och andlig lärare med lång erfarenhet av personlig och andlig utveckling och transformation. Louise har undervisat i självkännedom och livs-kunskap sedan början av 80-talet. Hon har även skapat den första heltäckande utbildningen i drömterapi samt grundat Drömcentrum - ett samlande forum för drömintresserade i hela Skandinavien.

Genom döden

 

Sökandet efter en större sanning och en "riktigare" verklighet har följt mig sedan barnsben.

Jag upptäckte att nattdrömmarna bjöd på resor in i det innersta djupet och ut i det yttersta varat.

 

Tillsammans med olika "spirit teachers" fick jag möjlighet att undersöka medvetandets olika nivåer och möjligheter, vilket jag är oerhört tacksam för. Det är en fantastiskt livskunskap som ger förståelse för skeenden under vandringen genom jordelivet.

 

MinErva-Li är ljudfrekvensen på mitt Högre Andliga Jag, som hjälper till att skriva mina böcker. De ska vara praktiska och enkla och till läsarens gagn.

 

För mig är det svåraste att få tid och ro att skriva. Det är inte inspirationen som tryter. Inspirationen flödar - och kommer vid de mest olämpliga tillfällen. T.ex om kvällen när jag lagt mig och är jättetrött. Eller på bussen o dyl. Då kommer både boktitel och innehåll.

 

Skulle jag skriva varje gång inspirationen kommer så skulle jag ha ytterligare 4 böcker färdigskrivna nu. Vilket jag inte har. Tyvärr. Men jag har en hel del smålappar med anteckningar för kommande böcker. Så min bön är: Goda liv, ge mig tid och ekonomi att skriva och trycka upp de böcker som pockar på och vill fram och ut.

 

Copyright Siljans Måsar Förlag © All Rights Reserved

Louise's bästa skrivartips!

  • Skapa en plats där du har lugn o ro och kan koncentrera dig.
  • Skapa tid för dig själv. Säg ifrån möten, se till att ha tomma sidor i din almanacka. Där kan du skriva in "Skriv bok"
  • Skriv från hjärtat det som är sant och riktigt för dig
  • Lita på processen. Bara skriv. Du kan alltid rätta efteråt ...

 

 

Köp Genom döden här!