Romlin, Iréne

Irene Romlin

 

Mitt intresse för den andliga sidan av livet har funnits med sedan ungdomsåren, jag är nu pensionär. För ca 25 år sedan började jag kanalisera ner information från andra världar och att få skingra oron för döden, som så många bär på, hos mina medmänniskor ser jag som en stor förmån. Numera förmedlar jag budskapen till Golden Pen på facebook samt till den ekonomiska föreningen Merkivas hemsida.

Northernlight writers

Skrivandets konst är en ädel konst. De många som behöver höra de ord vi skickar ner är alla uppkopplade till oss på något vis. De har skickat ut sin längtan efter upplysning och vi svarar genom de kanaler vi använder oss av. Detta tillvägagångssätt har tidigare varit förknippat med stora svårigheter. I dag är läget ett annat, ni har närmat er oss på bred front. Ni har höjt era energier och vi har fångat upp detta och gett ut av vår visdom för att ni lättare skall hitta er väg hem till Ljuset.

 

De människor detta kommer att beröra och som är på de första trappstegen i den andliga utvecklingen har lättare att finna sin väg tack vare er skrivare. Ni bereder väg för den stora massan. Många vet ännu inte att de så småningom kommer att läsa budskap, som de i dag ser som ren galenskap. Den nya tidens energier gör det lättare för dem att öppna sina hjärtan och de kan utan att förlora i prestige ge sig hän åt det som de tidigare sett som tokigheter. Ni arbetar alltså inte bara för dagens sökare, era alster bör finnas kvar för kommande generationer. Se till att de inte förkommer, vårda dem ömt till nästa generations läsare.

 

Ni undrar kanske om inte detta skrivande också fortsätter in i framtiden och visst gör det så. Men hela tiden stegras frekvenserna och informationen blir så att säga högre och högre och en förstaklassare kan inte tillgodogöra sig en femteklassares undervisning. Varje klass behöver sin utbildningsgrad för att förstå det hela. Därför samla era alster och bevara dem.

 

Tack och farväl! En lärare i den kosmiska skolan.

 

Copyright Siljans Måsar Förlag © All Rights Reserved

 

Köp Från andra dimensioner här!

 

Irene's bästa skrivartips!