Sloberg, Carina

Northernlight writers

Carina Sloberg

 

Jag har arbetat i många år som förskollärare, men en stroke fick mig att stanna upp i livet. Jag har sedan tidig ålder känt stark andlig närvaro.

 

Själsljus

 

Att skriva är att öppna sig själv och låta orden flöda. Att ge ut en bok är spännande, roligt och oroligt. Människors reaktioner på det skrivna kan bli oväntat: ris där du trodde ros och ros där du förväntade dig ris. Tystnad där du trodde livlig debatt och ett brinnande intresse där du minst anat.

 

Boken kan ge dig nya, spännande kontakter och leda din kreativitet framåt. Att skriva om andlighet kan upplevas provocerande, spännande, härligt, läskigt, nyskapande, underligt, tröstande. Många människor längtar efter ord för själen att vila sig i. Det hoppas jag min bok kan ge.

 

Bokens innehåll är en skattkammare i sina formuleringar och sitt poetiska språk. Det ger läsaren möjlighet att kring en och samma mening och formulering dröja kvar och utforska dess djup. Eller att stilla och vilande betrakta dess skönhet. Varje menings rika innehåll av andlighet, poesi och kärlek smeker som en hjälpande och varm hand läsarens kind.

 

”Din skönhet speglar sig i himmelens spegelsal, i universums gnistrande, skimrande världar.

Därav ditt liv. Därav din spegelbild i universum.”

Carina

 

 

Röster om Själsljus:

 

"När jag läser sådana texter som dina kan jag njuta av dem precis som av vacker musik".

 

"Så ömsint och fint du skriver Carina. Det värmer!"

 

"Tack Carina för alla vackra och uppmuntrande ord som du skriver. Jag vill tacka för den läsglädje och njutning som din fina bok gav mig. Jag ska snart läsa den igen."

 

"En inre glädje har tillfört mig nu när en vän har sänt mig ett exemplar av din bok "Själsljus". Den berör mig starkt.

Många av de existensiella frågor du ställer till dina Kärlekens och Visdomens andevänner tror jag ett stort antal människor bär inom sig."

"I dina dikter upplever jag en skald, med en säregen kombination av djup filosofi och andlighet, skapade med ett mjukt och vackert språk. Tack Carina för att du skrivit denna bok"

 

Carinas bästa skrivartips!

  • Tänk inte för mycket, öppna dig istället och inhämta din kreativitet. Lita på din inre skaparkraft som alla har tillgång till. Ordet är evigt och tillgängligt åt alla, bara man tillåter dess flöde...
  • Låt dig inte hindras av andras missnöje eller negativa inställning. Var beredd på ogillande och avundsjuka men kliv över dessa hinder och gör det du brinner för att göra.
  • Vill ditt hjärta skriva, så skriv.
  • Hämta kraft från din inre källa, din skaparkraft som vi alla är födda ur.
  • Lycka till med allt det fina du vill och ge aldrig någonsin upp!

 

 

Köp Själsljus här!

 

 

Copyright Siljans Måsar Förlag © All Rights Reserved