Solomina

Northernlight writers

Ajna Solomina Signal

 

Jag kommer ursprungligen från Norrland men flyttade till Stockholm i mitten av 80-talet. Jag arbetade på 80–90-talen med utveckling av ledare vilket ledde till min första bok ”Det gränslösa ledarskapet” (1991). Efter utbildning till terapeut inriktades arbetet mer på terapi och personlig utveckling. Jag har successivt fördjupat min andlighet vilket resulterade i kontakten med Tao (ursprungets energi) och jag skrev boken ”Taos uppdrag till människan” (2013). Det är en bok som beskriver konkreta verktyg om hur en människa kan öppna sitt hjärta och låta kärleken flöda.

 

Solomina är mitt högre jag, så klok, så kärleksfull. Både Solomina och jag vill hjälpa människor att komma förbi alla begränsningar, uppleva sin egen potential och kraft. Jag antar att det är denna önskan eller mission som gjorde att Tao ville skriva boken genom mig.

 

Även om jag just nu inte har några planer på att skriva en ny bok, har jag förstått att jag ändå ska göra det. Vad den ska handla om vet jag inte men jag litar på att när den dagen kommer är jag redo.

 

Ajna Solomina Signal

Taos uppdrag till människan

 

När jag skrev min första bok hade jag en dröm om att skriva en bok. En mycket tydlig dröm om hur jag satt vid havet i värmen och skrev boken. Det kändes mycket stimulerande, jag både såg havet, hörde vågorna, kände lukten av havet och njöt till fullo. Ett år senare var jag på kurs och kursledaren frågade om vilka drömmar vi hade. Jag berättade då om drömmen om att skriva en bok om ledarskap. Kort därefter blev jag kontaktad av ett bokförlag som bad mig skriva boken. Jag hittade ett hus i södra Spanien som jag hyrde och där satt jag med utsikt över havet och skrev. När sedan boken kom ut och det var ett reportage på en helsida i Svenska Dagbladet var det en mycket märklig upplevelse.

 

Jag hade därmed förverkligat min dröm. Det är anledningen till att det gick så många år tills nästa bok. Jag hade inga fler drömmar om att skriva böcker. Så när jag mediterade och jag fick meddelandet ”Tao vill skriva en bok genom dig” ignorerade jag det först. Men meddelandet fortsatte och till slut började jag undersöka vad det innebar. Tao ville genom mig skriva en bok om hur människor kan öppna sitt hjärta. Jag var mycket skeptisk till en början och också rädd för att det inte skulle bli rent utan mitt ego.

 

Jag lärde mig skilja på det Tao förmedlade och det jag ville skriva. Tao använde till en början min minnesbank så att jag skulle känna igen mig. När mitt ego ville blanda sig i gick det trögt och när Tao dikterade gick det lätt. Dessutom använde jag de tekniker som jag tidigare lärt mig för att hela tiden stämma av så att allt var rent. När budskapet blev nytt för mig använde jag det på mig själv. Dvs. jag gjorde det Tao förmedlade i min egen process.

 

Processen att skriva denna bok kan beskrivas som att jag bara gjorde det. Från det att jag sagt ja till Tao till dess boken var klar tog det två år. Det som jag upplevde som tillfredsställande var den energi som total fokus innebar. För när jag skrev var jag helt uppe i det – Taos energi fyllde mig. Men jag jobbade också så mitt fokus var inte där hela tiden. Jag hade inga tankar om att publicera boken, ingen kunskap om bokmarknaden eller hur jag skulle få ut den. Men Tao dirigerade mig via nätet till det bokförlag som skulle ge ut min bok.

 

När jag tittar tillbaks på processen att skriva boken, vilade jag mycket i tillit eller så var det Taos energi som drev mig. Nu är det gjort och jag hoppas av hela mitt hjärta att Tao och jag kan stimulera många människor till att öppna hjärtat. Boken kan användas som en uppslagsbok eftersom den omspänner alla delar i en människa. Använd det som tilltalar dig. Jag har också förstått av läsare att energin i boken verkar helande.

 

Tao har också inspirerat mig att göra en hemsida och att blogga omkring boken och utveckling. Se gärna www.taosuppdrag.se och www.taos.blog.se.

 

 

 

Röster om Taos Uppdrag till människan:

 

"Jag har läst väldig många olika böcker om personlig och andlig utveckling, hur vi människor kan göra, tänka och känna för att öka vår medvetenhet. Jag har också gått kurser i kinesiologi, energiterapi, coaching och NLP. Var och en av dessa böcker och kurser ger en fantastisk del till vår ökade medvetenhet och vår ökade kunskap. Nu äntligen har jag en bok i min hand som ger mig helheten!"

Gunilla Byström

Ajnas bästa skrivartips!

  • Gör det – tveka inte eller Just Do It!
  • Om du kanaliserar och du inte känner igen det som kommer bara ta emot – lita på källan
  • Om du har en dröm om att skriva en bok, ge inte upp drömmen – gör det
  • Tänk att just ditt bidrag till världen är viktigt

 

 

Köp Taos uppdrag till människan här!

 

 

Copyright Siljans Måsar Förlag © All Rights Reserved