Ståhl, Irene

Northernlight writers

Irene Ståhl

 

Jag heter Irene Ståhl, har vuxna barn, gick igenom en skilsmässa när mina barn var i tonåren. Efter en tid träffade jag en ny man. Det var jättestarka känslor som jag delvis uttryckte genom dikter som bara kom till mig.

 

Vi levde i för olika världar för att relationen skulle hålla. Men den betydde ända så väldigt mycket, gav så mycket. När relationen började gå mot sitt slut var diktskrivandet min kanal som hjälpte mig att orka.

 

Mina vänner som läste mina dikter kände igen sig. Det mognade fram ett beslut att ge ut dikterna. Det ville jag göra tillsammans med foton, fjärilsfoton som är en viktig symbol för mig. En fjärils vingslag är min förstling ut på banan.

 

 

En fjärils vingslag

 

 

Att vara författare är ofattbart! På alla sätt, Roligt, spännande… obeskrivbart! Att vara i skrivandets flöde och få känna sig helt levande.

 

Och sedan läsa upp dikterna för helt främmande människor som tar emot, känner igen sig och blir berörda. Det känns vackert.

 

Att få möta människor i nya miljöer, nya situationer för att de är öppna för en läsupplevelse. Det är en stor glädje.

 

Irene Ståhl

 

 

 

Röster om En Fjärils vingslag:

 

"En bok som inte bara vidrör hjärtat utan som går ända in i själen. Upplyftande, rogivande, hoppfull och inspirerande. En bok alla skulle behöva ha i sin ägo."

Maria

 

"De vackra bilderna sammanlänkas så fint med texten och de fina orden sammanflätas med de vackra naturbilderna.

Kände igen mig och fann en ro i Dina ord."

Karin Levelius

Irenes bästa skrivartips!

  • Var lyhörd för den spontana inspirationen.
  • Fånga orden i flykten, lyssna in dem och följ dem.

 

 

 

 

Köp En fjärils vingslag här!

 

 

Copyright Siljans Måsar Förlag © All Rights Reserved